Ekologiskt

Återfukta håret efter sommaren

Rekoshoppen

I samarbete med rekoshoppen har jag testat Bruns hårmask nr 22 Varm Bergamott. Den är otroligt lätt att massera in i håret och doftar fantastiskt. 

Nu efter sommarperioden tycker jag att det är väldigt skönt att ha bra produkter som ger mitt hår näring, fukt och vård. Hårmasken från Bruns ger allt detta som jag vill ha. Det är viktigt med återfuktning och vård inte bara efter sommaren utan övriga delar av året också då håret ofta utsätts på olika sätt under olika delar av året. Hårmasken är handgjord i Lund med ekologiskt sheasmör, kokosolja och jojobadolja. Den passar dessutom alla hårtyper!

Under sommaren när håret blivit extra utsatt av uttorkning, slitningar eller missfärgningar av sol, bad, luftombyte etc. Har jag använt den som en nattmask. Jag har velat göra en större återhämtning och då har jag tagit en stor klick av hårmasken och masserat in i håret och satt upp håret i en handduk över natten. På morgonen har jag sköljt av detta och då känner jag hur håret har fått en otrolig återhämtning.

Om du inte vill använda hårmasken över natten brukar jag istället göra samtliga steg på en gång. Se nedan

  1. Fördela en generös klick i rent, fuktigt hår.
  2. Massera från rot till topp.
  3. Låt verka i 3-5 minuter.
  4. Skölj ur ordentligt.
  5. Styla håret som vanligt.

Bruns produkter är alla ingredienser som är godkända av astma- och allergiförbunden vilket jag tycker känt tryck att veta. Dessutom är det helt fantastiskt att samtliga av bruns produkter kan renas i våra reningsverk och därför inte skada våra vatten. Här har jag skrivit lite mer om Bruns produkter. 

Rekoshoppens rabattkod

Jag har en rabattkod som går att använda från 17 september – 30 september 2018. Den ger hela 15% på Bruns produkter. Ange koden b15ch online eller i butik. Gå in här för att handla online eller handla i den fysiska butiken som ligger i Jönköping. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *